Ny information 20191127

Du som får boka fiskekort, i Stavreströmmen, som ”Ortsbo” gäller att du måste vara skriven inom Bräcke Kommun. Ortsbo är inte fritidshusägare som inte är skriven inom kommunen.

I våra strömmande vatten gäller minst klass 5 på ditt flugspö och med en tafs som har minst 0.18 i grovlek samt att det är hullinglöst fiske med en enkelkrok på tafsen eller på draget (om du spinnfiskar i de strömmar där du får spinnfiska) . Du får inte använda vadarskor med filtsula när du fiskar hos oss. 

Styrelsen för Övre Gimåns FVO har, den 13 januari 2019, beslutat att vi INTE kommer att återbetala några pengar för lösta fiskekort om vi måste stänga fisket pga vattenståndet eller pga vattentemperaturen. Vi hävdar alltså Force Majoure i dessa fall.

Bokningen går till så att du klickar på det fiskekort du vill boka, tex Gul Sträcka. Därefter klickar du in antalet personer och sedan går du till kalendern och klickar på ditt startdatum. Om du bokar flera dagar i sträck, tex 1-3 juli, så klicka på startdatum (1 juli) och sedan på slutdatum (3 juli), men inte på mellanliggande dagar. När du bokat, och ska betala, så görs det via en betalningslösning som heter ”Stripe”, du använder sedan dina kreditkortsuppgifter för att betala. Du behöver betala din bokning för att den ska gälla.

Om du går in på denna länk så kan du läsa mer om Stripe, https://stripe.com/se

Translate »