Bokningssystemet för Gimån och Stavreströmmen öppnar den 15 mars 2018 klockan 18.00.  

I år kommer vi att använda oss utav ett digitalt kösystem för webbshoppen vid släppet av våra fiskekort. Allt för att skapa ett så rättvist upplägg som möjligt och samtidigt se till att köpprocessen fungerar så bra som möjligt. Systemet kommer att släppa in var och en på sidan i tur & ordning (antal besökare som släpps in per minut är baserat på vad vi ser som rimligt för sidan att hantera). Varje besökare får sedan 20minuter på sig att genomföra sitt köp. När man står i ”kön” kommer också köplats att visas för att göra processen så transparent som möjligt. 

Kom ihåg att vi infört förbud att använda vadarskodon med filtsula. Detta pga varningssignalerna ang Kräftpesten under 2017.

Fisket i Gimån och Stavreströmmen kör vi igång den 20 maj 2018 klockan 06.00.

Fiske i våra andra vatten pågår som vanligt hela året. Till detta fiske så köper du fiskekort via våra försäljningsställen för Fiskekort

Fiskehälsningar, styrelsen för Övre Gimåns FVO

Bokningen går till så att du klickar på det fiskekort du vill boka, tex Gul Sträcka. Därefter klickar du in antalet personer och sedan går du till kalendern och klickar på ditt startdatum. Om du bokar flera dagar i sträck, tex 1-3 juli, så klicka på startdatum (1 juli) och sedan på slutdatum (3 juli), men inte på mellanliggande dagar. När du bokat, och ska betala, så görs det via en betalningslösning som heter ”Stripe”, du använder sedan dina kreditkortsuppgifter för att betala. Du behöver betala din bokning för att den ska gälla.

Om du går in på denna länk så kan du läsa mer om Stripe, https://stripe.com/se