Bokningssystemet för Gimån och Stavreströmmen har vi stängt på grund av följande,

Delar av styrelsen, har idag tillsammans med Kamilpå Gimårasten samt några fler,m diskuterat och utvärderat vattentemperaturen och vattennivån i Gimån. Resultatet av det innebär att vi från och med idag den 16 juli inför endast nattfiske, alltså endast fiske mellan kl 22.00-06.00 i hela vår del av Gimån. Detta är en åtgärd som vi vill vidta för att vi hoppas att temperaturen i vattnet är något humanare för fisken under denna tid.

Från och med lördag den 21 juli kl 06.00 stänger vi fisket på grund av den höga vattentemperaturen och det låga vattenståndet.
Du som är inbokad på fiske denna vecka, fram till lördag när vi stänger, och inte tycker att nattfiske är något bra alternativ kan meddela oss så återbetalar vi dina pengar. För dig som är inbokad för fiske från och med lördag den 21 juli återbetalar vi dina pengar. Vi återbetalar för en vecka i taget, för att se om det kommer regn i den mängd som behövs för att kunna öppna fisket igen.

.

Kom ihåg att vi infört förbud att använda vadarskodon med filtsula inom hela vårt fiskevårdsområde. Detta pga varningssignalerna ang Kräftpesten under 2017.

Fiske i våra andra vatten pågår som vanligt hela året. Till detta fiske så köper du fiskekort via våra försäljningsställen för Fiskekort

Fiskehälsningar, styrelsen för Övre Gimåns FVO

Bokningen går till så att du klickar på det fiskekort du vill boka, tex Gul Sträcka. Därefter klickar du in antalet personer och sedan går du till kalendern och klickar på ditt startdatum. Om du bokar flera dagar i sträck, tex 1-3 juli, så klicka på startdatum (1 juli) och sedan på slutdatum (3 juli), men inte på mellanliggande dagar. När du bokat, och ska betala, så görs det via en betalningslösning som heter ”Stripe”, du använder sedan dina kreditkortsuppgifter för att betala. Du behöver betala din bokning för att den ska gälla.

Om du går in på denna länk så kan du läsa mer om Stripe, https://stripe.com/se